Naši klijenti često su nas znali pitati zašto nemamo ured u Zagrebu. Osluškujući potrebe naših klijenata odlučili smo pozitivno reagirati na takve sugestije. Stoga smo, kako bi bili što bliže našim klijentima i korisnicima usluga, otvorili patentni ured u Zagrebu na prestižnoj lokaciji u Zagrebtoweru na 8. katu, Radićeva cesta broj 80 u Zagrebu.  Voditeljica ureda PATENT PROJEKT d.o.o.  gospođa Daliborka Fundak je dana 15.05.2017. godine primila ključeve ureda koje joj je uručila gospođa Marija Pavelka iz Europolis Zagrebtower d.o.o.

Patentni ured u Zagrebu 1

Daliborka Fundak potpisuje ugovor

Patentni ured u Zagrebu će prvenstveno pomagati inovatorima te mikro, malim i srednjim poduzetnicima zaštititi izume, prava iz patenata, žigove i industrijski dizajn. Nadalje, patentni ured će pružati usluge savjetovanja u svim navedenim područjima u cilju da poduzetnici ostvare što kvalitetniju zaštitu izuma, žiga i industrijskog dizajna. Isto tako prema potrebama klijenata pružati ćemo i druge specijalizirane usluge u području zaštite industrijskog vlasništva. Posebno se to odnosi na područje pretraživanja stanja tehnike, davanje stručnih mišljenja o novosti i/ili inventinvosti izuma, te usluge pretrage žiga na istovjetnost i sličnost odnosno usluge praćenja konkurencije, popolarno zvane “watch dog”.

Za kontakt Vam stojimo na raspolaganju na broj telefona 01/ 5625 776 radnim danom od 8:00 do 16:00 sati. Primanje stranaka je uz prethodnu najavu i dogovor. Ukoliko dolazite osobnim automobilom, možete parkirati na vanjskim parkiralištima u blizini Zagrebtowera ili možete ući na parkiralište u krug poslovnog tornja Zagrebtower. Parkirna karta se naplaćuje ovisno o vremenu trajanja parkiranja.

Patentni ured

Daliborka Fundak preuzima ključeve patentnog ureda u Zagrebtoweru

Pogodnosti za nove klijente

Jednom mjesečno za nove potencijalne klijente u uredu u Zagrebu pružamo besplatno savjetovanje u području zaštite izuma, ideja, patenta, proizvoda,  žigova i industrijskog dizajna za započetih prvih 30 minuta. Tijekom navedenog savjetovanja sazanti ćete odgovore na većinu Vaših pitanja.  Nazovite nas čim prije na broj telefona 01/ 5625 776  kako bi rezervirali Vaših besplatnih pola sata konzultacija. Ukoliko su Vam potrebne žurni savjeti i informacije, moguće je dogovoriti savjetovanje u našem uredu u Čakovcu ili putem telefona.

Veselimo se Vašem posjetu našim novim prostorima u Zagrebtoweru.

Patentni-ured

Daliborka Fundak u patentnom uredu u Zagrebtoweru