19 studenog od 10 do 13,40 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održan je seminar pod nazivom „Osnove intelektualnog vlasništva“. Seminar je održan u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo i pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, a povodom Globalnog tjedna poduzetništva.
Predavačice mr. sc. Tanja Milović (voditeljica Samostalne službe za izobrazbu, promicanje i razvoj primjene intelektualnog aavlasništva u DZIV-u) i dr. sc. Zrinka Banić Tomišić (voditeljica INCENTIV-a – informacijskog centra za intelektualno vlasništvo DZIV-a) objasnile su pojmove vezane uz intelektualno vlasništvo i polaznicima predstavile neke od usluga DZIV-a.
Nakon njih gđa. Daliborka Fundak, voditeljica ureda, predstavila je Patent Projekt d.o.o. i naše usluge zaštite intelektualnog vlasništva. Osim samih usluga koje nudimo, ona je polaznicima detaljnije objasnila korake koje je potrebno poduzeti kako bismo zaštitili svoje intelektualno vlasništvo, bilo da se ono odnosi na patentnu zaštitu, zaštitu žiga ili industrijkog dizajna.

Seminar je polaznicima bio izrazito zanimljiv što se vidjelo po mnogim pitanjima i željom za raspravom koja se odužila, a predavačice su rado odgovorile na sva postavljena pitanja.

Veličina teksta

  • A  A  A  

Prijavite se na naš newsletter i redovito primajte novosti iz svijeta industrijskog vlasništva:

PRETVORITE VAŠE IDEJE U VRIJEDNU IMOVINU

NAZOVITE VEĆ DANAS NA 040/499 401