coins-currency-investment-insurance-128867Zanima Vas što radi konkurencija? Bojite se da će netko povrijediti Vaša prava intelektualnog vlasništva?

S obzirom da postoji priličan broj primjera u praksi, od onih sasvim slučajnih, nastalih možda iz neznanja, ili namjernih, dobro planiranih, prijava žigova sličnih ili jednakih onim postojećim, tj. Vašim zaštićenim žigovima ili znakovima koje koristite, te činjenice da naši klijenti vole biti sigurni kako nitko u budućnosti ne namjerava niti neće povrijediti njihova prava intelektualnog vlasništva, a posebno kako bi unaprijed spriječili ili umanjili moguće neugodnosti i ekonomske štete, te ujedno kako bi i pratiti konkurenciju, odlučili smo za Vas uvesti novu uslugu – watch dog.

Usluga „watch-dog“ praćenja konkurencije funkcionira na način da mi za Vas pratimo moguće prijave žigova kod nadležnog Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo za znakove koji su slični ili istovjetni Vašem registriranom žigu ili određenom znaku koji Vi koristite, a taj znak iz određenih razloga niste zaštitili žigom. Ukoliko utvrdimo da netko pokušava zaštititi žig sličan Vašem žigu odnosno znaku koji koristite promptno Vas obavještavamo o tome kako bi se u što kraćem roku poduzele odgovarajuće protumjere radi zaštite Vaše imovine i Vaših interesa.

Uslugu nudimo na godišnjoj razini, te Vam izvještaj praćenja, odnosno identifikaciju konkurentnih prijava na sličnost i istovjetnost dostavljamo krajem svakog mjeseca, tj. javljamo Vam jesmo li u tom periodu utvrdili pokušaje zaštite žiga sličnih Vašem žigu.

Ukoliko imate ili ćete imati potrebe za navedenom uslugom, svakako nas kontaktirajte na broj telefona 040 499 401. Hvala!

Veličina teksta

  • A  A  A  

Prijavite se na naš newsletter i redovito primajte novosti iz svijeta industrijskog vlasništva:

PRETVORITE VAŠE IDEJE U VRIJEDNU IMOVINU

NAZOVITE VEĆ DANAS NA 040/499 401